Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tιμές στόχος – Οι μετοχές των 4 συστημικών τραπεζών έχασαν 21 δις €

11/04/2015

Tιμές στόχος ξένων οίκων.

Το Τραπεζικό σύστημα συνολικά άντλησε 40 δις Από ΤΗ περίοδο Της ανακεφαλαιοποίησής ΤΟΥ ( πλήν της ATTICA BANK ), ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ όμως τραπεζικές μετοχές έχασαν ΤΑ 21 δις € . Οι τιμές στόχος των ξένων οίκων παραμένουν πτωτικές και σε συνεχή υποβάθμιση για τις συστημικές τράπεζες. Πλέον είναι εμφανέστατη η αδυναμία του τραπεζικού συστήματος να συνδράμει στην ανάπτυξη της ελλην.οικονομίας. Η μεταβλητότητα θα συνεχισθεί και οι νέες τιμές στόχος (της Bank of America Merrill Lynch) για την Αlpha Τράπεζα 0,30 €, για τη Τράπεζα Πειραιώς 0,33 €, για την Εurobank 0,10 €. Για την ΕΤΕ 1,74 € δίδει η ομάδα της Citi. Αlpha Βank – Τράπεζα Πειραιώς-Εurobank . ΕΙΝΑΙ ΝΑ υποχρεωμένες προχωρήσουν ΣΕ Νέα Αυξηση μετοχικού κεφαλαίου Σίγουρη πλέον θεωρείται Από τραπεζικούς κύκλους το η Δημιουργία Της «bad bank» για να βελτιωθούν τα χαρτοφυλάκια και τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών ( τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια έφτασαν τα 80 δις ) .-
Μετά από όλα αυτά συνεχίζουν οι σημερινές διοικήσεις των 4 συστημικών τραπεζών ανενόχλητες κ. Ευκλείδη Τσακαλώτε να … διοικούν τους Ομίλους, με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου.
Οι μέτοχοι απώλεσαν τεράστια κεφάλαια και και οι διοικήσεις των τραπεζών … δεν νοιώθουν την ανάγκη να απολογηθούν σε κανένα.Κρύβουν τα θαλασσοδάνεια που έδωσαν τη περίοδο 2004 μέχρι και το 2012 εν μέσω της κρίσης. Βασικά δεν περιέκοψαν κάν τους συνηθισμένους υψηλούς μισθούς τους που προέρχονται από τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων.
Οι τράπεζες σήμερα -όλοι το γνωρίζουν- αδυνατούν να δανειοδοτήσουν τον ιδιωτικό τομέα, αδυνατούν να εκτελέσουν τη βασική λειτουργία τους, την Ανάπτυξη του τόπου. Αρα δεν εκτελούν το προορισμό τους.Απλά χρησιμεύουν για τη πληρωμή των συντάξεων, για ασφαλιστικά συμβόλαια αυτοκινήτων -ζωής και για να διαχειρίζονται … τάχαμες τις αποταμιεύσεις των ελλήνων φορολογούμενων με τα χαμηλά επιτόκια που προσφέρουν.
Δεν διασφαλίζουν καμμία ρευστότητα στον Ιδιωτικό τομέα .
Κλείσαν οι στρόφιγγες, μετά τον αλόγιστο δανεισμό που προσέφεραν.
Αραγε Κε Γιάννη Στουρνάρα, το ερώτημα είναι γιατί να υπάρχουν, στηριζόμενες στις δικές μας πλάτες.; Εσύ ξέρεις και πρέπει να ενημερώσεις τους μετόχους και τον έλληνα φορολογούμενο.
Εσείς είστε ικανοποιημένος κ. Στουρνάρα ?
Καλή Ανάσταση
.
Νίκος Οικονομίδης .
.
-Flash ειδήσεις: Νέος Πρόεδρος του ΤΧΣ θα είναι ο Τάκης Ρουμελιώτης. –

.

Advertisements
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: